© 2018 All rights reserved to BMRI Business Solutions - Consultoria Empresarial Lda.

New

 

3 FLOOR

MODERN VILLAS

With garage and swimming pool

Check our new project (under construction) "Algarvillas", for isolated Villas with a total of 3 floors, large garage and private pool. The villas are located in central Algarve (Silves), close to the main accesses and less than 3kms of paradisiacal beaches and golf courses.

Who are we?

B.M.R.I

business solutions

BMRI it’s a real estate investment company founded in 2006 that has completed successfully several real estate projects. Our mission is to provide real estate investment opportunities that match quality and comfort standards and, at the same time, create economic value in the medium-long run. BMRI manages and controls the value chain of this industry by selecting privileged locations to your property, developing differentiated projects and follow closely all the building process. 

For more information contact​:

00351 963 491 581

comercial@bmri.pt

LOCATION

Algarve | Silves

We found a privileged and central location in the Algarve region to your dream home. The plots are part of a new and modern residential area surrounded by countryside but close to every place of interest in the Algarve. The selected location increases value to the exclusive architecture project and provide additional safety to your investment.  

Beach

 

BENAGIL

LOCATION

Algarve | Silves

ALGARVILLAS are designed to ensure comfort, daily functionality, quality of life and to share your dream home with family and friends. Anchored in such objectives, the project is inspired in modern and contemporaneous architecture, surrounded by a geographic background of Mediterranean climate that maximizes the privileged solar exposition. The project was developed together with AAPB architects’ team and is harmoniously part of the modern Quinta do Rogel neighborhood (homogeneity of architecture style).

 

We thought of all the details...

SOLAR EXPOSITION

Because the sun is a source of energy and wellness, the project was developed to maximize the solar exposition in the indoor and outdoor lounge areas as well as in the swimming pool. 

DREAM HOME

Your home is your sanctuary, your refuge and your comfort zone. Grounded in these values, the project maximizes comfort, functionality and offers leisure areas to share with family and friends. At the same time, it offers a premium location that is close to the main places of interest in the Algarve (best beaches, golf courses, restaurants, shopping, etc)

CAR ACCESS

All the circulation area inside the plot is designed to allow the parking of two cars in parallel (nearby the home access). The car entrance is made through two independent gates with 6 meters width and little inclination. ​

FANTASTIC DESIGN

Villas with generous areas designed with attractive and contemporaneous architecture. Developed specifically to each plot, the villa will be fully appreciated by everyone. This impressive project is a new milestone to improve Quinta do Rogel to a new level.

PRIVACY

Despite the advantages of being located in a neighbourhood, privacy may be jeopardized if the project is not well designed. Consequently, the project was designed to maximize the privacy of the indoor and outdoor areas. 

SECURITY

The open perspective to the gate entrance from every point inside the house ensures an important level of security. The less visible areas, such as the back of the villa, are designed with less accessibility. The neighborhood is also located near the main emergency facilities, pharmacies, etc.

OVERVIEW OF THE

CONSTRUCTION PROCESS - Check the progress..

DESIGN, COMFORT

AND FUNCTIONALITY 

FLOOR -1

125m2 garage with 6 meters entrance access to facilitate the parking of your cars. You can also use the garage for multiple purposes depending on your wish.

Large entrance to the garage.

Easy access to the swimming pool machinery.

Swimming pool with a generous area (total area of +/- 50m2) and a differentiated shape from the existing projects in the neighborhood.

FLOOR 0

A fully equipped kitchen that benefits from an open perspective to the outdoor area and plot entrance allowing the control of the swimming pool area.

Suite with large bathroom.

Superb disposition and open perspective from every point in floor 0, highlighting a clear connection between the indoor and outdoor area, offering a 200m2 social area (when the glass doors are open).

Fantastic access to the villa from the outside with private outdoor social area (barbecue and swimming pool) benefiting from a separation wall with green area.

Outdoor lounge area for meals equipped with barbecue. This area may be covered by an awning.

Outdoor lounge area near the swimming pool with wood deck floor and protected from the sun allowing a comfortable zone during the hot weather.  

FLOOR 1

Spacious hall in floor 1 allowing a comfortable circulation and large access to the suites. The existence of natural light is ensured by a glass panel connecting floor 0 and floor 1.

Fantastic and independent private lounge area with wood deck floor. You can enjoy the sunny weather or have a jacuzzi as an option.

Large suite with bathroom and access to the private lounge area in floor 1.

Outstanding closet with direct access to the bathroom of the suite with more than 10m2 and a 5,6 meters width closet. Natural light is maximized by a small glass wall in the closet.

Fantastic balconies surrounding the exterior circulation area of the suites allowing access to the outdoor private lounge.

Large suite with bathroom and a total area of +/- 30m2 benefiting from a separated circulation area between the closet and the bathroom and the bedroom where you find the bed. The suite benefits from a fantastic solar exposition given the two glass doors in both sides (although the exterior solar protection with 1,2 meters).

Project developed by 

Contact Us

T. 00351 963 491 581

Albufeira, Algarve